ČESKÁ TŘEBOVÁ – Poslední lednový víkend se uskutečnil v sále restaurace na Horách tradiční karneval. Letošní rok Dům Dětí a mládeže Kamarád připravil program v duchu reje čarodějů a čarodějnic. Spousta pestrobarevných, různorodých kostýmů spolu s rodiči zaplnily do posledního místa celý sál restaurace, což svědčí o tom, že o tento druh zábavy je stále zájem.

Během odpoledne se na parketu do soutěže o nejhezčí masku zapojilo sedmdesát jedna kostýmů. V duchu karnevalu se objevovali čarodějové a čarodějnice avšak desetičlenná porota mohla zahlédnout i princezny, piráty, kovboje ai mnoho dalších masek. Mezi diskotékou pro malé byly připraveny různé soutěže nejen pro děti.

Na všechny soutěžící za odvedené výkony čekala sladká odměna. Během programu byl připravený i doprovodný program v podání tance dívek z kroužku Zumby Domu dětí a mládeže Kamarád. Kdo měl zájem, mohl si zakoupit los do bohaté tomboly, kde bylo připraveno 300 cen. Děti si odpoledne v převlecích užily a nebylo divu, že se jim nechtělo domů.