ÚSTÍ NAD ORLICÍ, ČESKÁ TŘEBOVÁ – I když je Veronika Černá držitelkou titulu druhé vicemiss z celorepublikové soutěže o nej zdravotní sestru, i nadále pečuje o pacienty Orlickoústecké nemocnice. Profesi zdravotnické asistentky se věnuje několik let, ačkoli to původně v úmyslu neměla.

Od loňského roku si Veronika rozšiřuje vzdělání, aby se stala řádnou zdravotní sestrou a aby se seznámila s prací na dalších odděleních. Z tohoto prostředí se v polovině února najednou ocitla ve velkém světě modelingu a soutěže nejkrásnějších žen. Do soutěže ji přihlásil přítel a kamarádi.

Podle poroty má zdravotní asistentka žijící v České Třebové všech pět sesterských „S“ pohromadě. Je sympatická, srdečná, spolehlivá, společenská a stylová. Ve volném čase ráda chodí na procházky a hraje nohejbal. Přestože se Veronika může pyšnit úspěchem na soutěži, které se zúčastnilo pět desítek sester z celé republiky, pacienti ani personální oddělení Orlickoústecké nemocnice se jejího úprku na přehlídková mola bát nemusí.