ÚSTÍ NAD ORLICÍ – Plán akcí pro letošní rok a schvalování rozpočtu byly hlavními body výročního jednání Senior klubu v Ústí nad Orlicí, který se tradičně sešel v “penzionu” Na Štěpnici.

Schůze Senior klubu se zúčastnilo 127 členů. Ti nejdříve schvalovali zprávu o svých činnostech za loňský rok. “Hodnotil bych tu činnost velmi kladně, protože my sme vznikli pro to, abysme se starali o seniory, kteří se nedovedou v tom věku postarat sami o sebe. Připravili jsme pro ně 71 akcí na který přišlo celkově přes 2000 lidí, to je vlastně rekord za rok 2016”, shrnul uplynulý rok předseda klubu Zdeněk Ešpandr.

Důležitou součástí tohoto výročního sekání bylo také schvalování rozpočtu pro tento rok. Zúčastněným byl také předložen soupis činností, jež je pro ně připraven. Mohlo by se uskutečnit kolem sedmi zájezdů.

Vzhledem k tomu, že se klubu nepodařilo v uplynulém roce naplnit autobusy na pořádané zájezdy, nabízí je proto komukoliv kdo má zájem i z jiného města. Podobné je to i s plaváním pro seniory. Členové klubu tak na schůzi schvalovali řadu bodů ohledně své uplynulé i budoucí činnosti, kterou chtějí více propojit také s nečleny.