ČESKÁ TŘEBOVÁ – V prostorech MŠ U Koupaliště panovala slavnostní atmosféra. Nebylo to však pouze proto, že se blíží Vánoce. Jak se mohl každý z hostů dozvědět z darované placky, v roce 2017 totiž uplynulo 35 let od chvíle, kdy byla školka otevřena.

Malé oslavy se zúčastnila i místostarostka města Jaromíra Žáčková. Ta ředitelce školky Ireně Brůnové předala malý dárek v podobě hračky, ale ten největší prezent mateřská škola dostala letos na podzim. “Pro nás ta rekonstrukce byl top dar. Jsem za to strašně ráda. Přišel teda v nejvyšší čas, protože ta budova po pětatřiceti letech, co si budeme povídat, už potřebovala tuto rekonstrukci,” řekla ředitelka MŠ U Koupaliště Irena Brůnová. “Jsem velice ráda, že se nám podařilo ještě před těmi oslavami dokončit rekonstrukci školky. Myslím si, že ten výsledek se líbí dětem, rodičům, paním učitelkám,” doplnila místostarostka města Jaromíra Žáčková.

Další průběh pomyslné narozeninové oslavy patřil dětem. Ty ze třídy “veverek” a “ježečků” si připravily pásmo básniček a písniček. V závěru slavnostního setkání děti všem popřály hezké Vánoce a rozdaly přáníčka a dárečky.