ČESKÁ TŘEBOVÁ – Největší stěhování v dějinách českotřebovské kabelové televize začalo z 30. na 31. října. Do nových prostor se veškerá technika stěhovala po dvaceti letech. Přesně o půlnoci byly vypnuty všechny služby, které kabelová televize poskytuje, tedy analogové televizní, digitální televizní a rozhlasové vysílání a datové služby.

Prioritou prvních desítek minut bylo přestěhování moderní technologie z prostor tzv. hoteláku, kde měla kabelová televize technické zázemí od roku 1991, do nového datového centra nacházejícího se v bývalém výměníku vedle hotelového domu. Po dvaceti minutách se v kabelové síti objevilo prvních osm analogových televizních programů. V rámci stěhování se dělala i nutná údržba stávajícího zařízení. O půl třetí ráno došlo k další fázi. Veškerá technologie byla přestěhována a začala se oživovat. Těsně před ranním rozbřeskem, kolem půl šesté, pokročilo stěhování do konečné fáze. Podařilo se a v šest hodin ráno byla celá technologie nejen v nových prostorách, ale fungovalo 90 % všech analogových a digitálních televizních programů včetně datových služeb.

Další změnu pocítí zákazníci v pondělí 19. listopadu, kdy dojde k přeladění stávajících analogových a digitálních programů na nové pozice. Důvodem je zpřístupnění nových televizních služeb zákazníkům. Služby kabelové televize jsou v současné době technicky zabezpečeny díky novému datovému centru, které umožňuje nejen nepřetržitou 24hodinovou dodávku elektrické energie, ale také je připraveno na poskytování nejnovějších informačních služeb.