ČESKÁ TŘEBOVÁ – Po nepovedeném 19. a 20. kole v Benešově měly Českotřebovské volejbalistky ve druhé lize za soupeře Pražačky ze Střešovického béčka. Oba týmy dělilo v tabulce pouze jedno místo. Ve 21. a 22. kole mohly s podobně výkonnými soupeřkami využít domácího prostředí.

Již od prvních chvil bylo znát, že půjde o vyrovnaný zápas. Vždy byl rozdíl v průběžném výsledku maximálně o tři body. Závěr prvního setu patřil domácím hráčkám, vyhrály jej 25:20. Druhý set se odehrával ve stejném duchu, jako ten první. Stále domácí vedly o dva či čtyři body, soupeřky je v závěru dotáhly až na jediný bod. Nakonec se Českotřebovačkám podařilo vyhrál druhý set 25:22. První polovina třetí sady byla opět vyrovnaná. Od poloviny setu domácí smečařka Horáková několikrát zabodovala, když její rány mířily přímo do země a hráčky Střešovic neměly šanci. Domácí i tento set dotáhly do vítězného konce a vyhráli jej za stavu 25:15 a tím zápas 3:0.

Zápas 22. kola byl jako ten předcházející. Hráčky Střešovic se nemohly stále dostat do té správné formy. Domácím sebraly pouze jeden set. Výsledek 3:1, když jednotlivé sety byly 25:18, 23:25, 25:14 a 25:20. Domácí si tak potvrdily druhé místo v průběžném pořadí a v příštím dvoukole jedou do pražského Bráníka. Naopak soupeřky klesly na 5. místo.