ÚSTÍ NAD ORLICÍ – V dohrávce 11. a 12,. kola nastoupili v krajském volejbalovém přeboru proti sobě Kerhartice A s Chocní B. Kerhatice hrají svá domácí utkání v tělocvičně Střední školy automobilní na Dukle.

Do zápasu nastupovala Choceň jako favorit. Byla na třetím a Kerhartice na sedmém místě průběžné tabulky. V prvním setu se Chocni dařilo. V závěru sice domácí dotahovali, ale pouze na sedm bodů. Skončil 18:25. Druhý set zprvu ovládli hosté, ale domácí se dotáhli na stav 7:7. Poté si vypracovali několikabodový náskok, který dotáhli až do konce. 25:18. Třetí set jednoznačně ovládli domácí, který zvládli lehce 25:15. Ve čtvrtém se role obrátila a do vítězného konce jej hosté dovedli stavem 18:25. V tie-breaku hosté od začátku vedli, ale domácí úspěšně dotahovali. Nakonec se jim zvrátit výsledek nepodařilo a prohráli jej o pět bodů. A zápas celkově 2:3.

Ve druhém zápase se domácí Kerhartice vzchopili a s vypětím všech sil po dvou prohraných vyhráli tři sety za sebou včetně tie-breaku. Zápas tak skončil 3:2 pro domácí.