ČESKÁ TŘEBOVÁ – Poslední dvojkolo krajského přeboru ve volejbalu mužů svedlo na domácí palubovku dohromady českotřebovské béčko a lídra tabulky z Kerhartic. Soupeři se nakonec rozešli výsledkem 1:3 a 3:1. Papírovým favoritem tohoto utkání byli hráči Sokola Kerhartice, které za celou sezónu prohráli pouze jediný zápas.

Proti domácím potvrdili svoji roli a vyhráli první zápas 3:1. Do druhého zápasu naskočili domácí s větší chutí po vítězství, ovšem první set patřil ještě soupeři. Pak se však Třebová zlepšila ve všech herních činnostech a zejména na servisu a následně při obraně hosty hodně trápila. Domácí tak srovnali krok na 1:1 a následně vyhráli i třetí set. Ve čtvrtém chtěly Kerhartice zvrátit vývoj utkání, ale Třebovské už nezastavily a ti nakonec vyhráli odvetu také 3:1.

Kerhartice i přes prohraný druhý zápas ve Třebové dosáhly magické hranice 100 bodů ze 108 z celé sezóny možných. I díky tomu mohli hodnotit uplynulý krajský přebor kladně. Pro Kerhartické však sezóna ještě nekončí, čeká je ještě kvalifikace o druhou ligu, která se bude hrát 19. – 21. dubna.