ČESKÁ TŘEBOVÁ – Radim Šulc, Lukáš Vašina, Martin Blažek, odchovanci českotřebovského volejbalu, kteří ještě nedávno oblékali dres SOKOLA II a získali s ním několik republikových medailí včetně „MISTRŮ“ a „VICEMISTRŮ“ ČR. Ve svých 18 letech se prosadili jako málo jejich vrstevníků ve volejbalové extralize mužů a reprezentacích ČR.

Radim Šulc  (2) – nastupoval jako druhý nahrávač v extraligovém celku mužů Fatry Zlín a jako první nahrávač v extralize juniorů. Je dlouhodobě v kádru reprezentace ČR, kdy jako U 19 získal tento celek „TITUL MISTRA EVROPY“. Účastník MS, ME a OHM.

Lukáš Vašina (5)  – nastupuje v základní sestavě a je nosným pilířem útoku extraligového týmu mužů VK Ostrava a ústředním hráčem v extralize juniorů. V letošní úspěšné sezoně odehrál všechna vítězná utkání za rodnou Českou Třebovou ve II. lize mužů. Je i stavebním kamenem juniorských reprezentací ČR U 19 a U 21. s U 19 získal „TITUL MISTRA EVROPY“. Účastník dvou MS, ME a OHM. V současné době dostal jako osmnáctiletý pozvánku do seniorské reprezentace ČR a jejím nejmladším hráčem.

Martin Blažek  (6) – nastupoval jako druhý nahrávač  ve  „VICEMISTROVSKÉM“ celku VK Kladno a byl účastníkem letošního finálového duelu o „MISTRA ČR“, které hrálo VK Kladno s celkem Karlovarska. Je ústředním hráčem juniorského týmu hrající I.ligu juniorů v Kladně.

Lubomír Vašina