ČESKÁ TŘEBOVÁ – Zimní stadion v České Třebové byl svědkem okresního derby! Hokejoví Kohouti se před 686 diváky postavili HC Spartaku Choceň. Po úvodních dvou třetinách vedli domácí 5:0.

Zkraje třetí třetiny byli aktivnější hosté v tmavě modrých dresech. Nedlouho po úvodním buly se k puku dostal choceňský Zavřel, na listinu střelců tohoto utkání se ale nezapsal. Snížit velmi nepříznivý stav zápasu se pokusil i Krejza, brankář Nimmerrichter byl ale proti. V čase 43:52 si šel na dvě minuty na trestnou lavici sednout domácí Jan Moučka za faul kolenem. Přesilovku ale hosté nevyužili. Poté byl vyloučen českotřebovský Jindřich za sekání a vzápětí sudí vylučovali na obou stranách. V početní nevýhodě se puku chopil Jaroslav Moučka, jeho jízda přes celé hřiště ale gólem neskončila.

Na začátku druhé poloviny třetího dějství hrál domácí Křečan vysokou holí a byl vyloučen na 2 minuty. Choceňský kapitán Pilař přijel se sudím diskutovat, nakonec to bylo ale to poslední, co v tomto zápase udělal. Přibližně sedm a půl minuty před koncem se fanoušci Kohoutů dočkali. Hemský zvýšil na 6:0. Šedesát osm sekund před koncem nahrál Pirkl Křečanovi a ten upravil na konečných 7:0. Další zápas čeká Kohouty ve středu 6. prosince v Litomyšli.