ČESKÁ TŘEBOVÁ – Další kolo Krajské hokejové ligy nabídlo souboj týmů z čela tabulky. Třetí Česká Třebová přivítala na zimním stadionu na Skalce lídra soutěže z Chrudimi. Hokejisté z rodiště vynálezce Josefa Ressela odehráli 13 utkání, ve kterých dvanáctkrát zvítězili, a tak před Kohouty stála velká výzva.

Před třetí třetinou prohrávali domácí 2:3. Chrudim navíc hned ve 41. minutě svůj náskok navýšila. Po chybě Kohoutů a Seidlerově asistenci se prosadil Marek Kišš.

Inkasovaná branka Českou Třebovou nezlomila. Nejprve ve 45. minutě Ladislav Jindřich snížil na 3:4, když zužitkoval Prachařovou přihrávku a přesilovou hru.

510 diváků vidělo vyrovnání po šestačtyřiceti minutách hry. Ladislav Jindřich, jemuž asistovali Prachař a Cik, završil hattrick.

Kohouti mohli jít do trháku, pokud by využili početní převahu. Nejenže neskórovali, ale navíc inkasovali. Tři minuty před koncem si hattrick připsal také chrudimský Ondřej Karásek, když dorazil střelu Kalouse.

V 59. minutě Kohouti vyrovnali na 5:5. V přesilovce rozjeli Jindřich s Jíchou akci, na jejímž konci byl Tomáš Prachař, který přesnou střelou poslal zápas do prodloužení. V tom měli domácí další početní výhodu. Prachař kotouč přistrčil Janu Škvorovi, jenž rozhodl.

Šlágr kola Krajské hokejové ligy, který nabídl dva hattricky a rozuzlení až v prodloužení, skončil 6:5 pro Kohouty.