ČESKÁ TŘEBOVÁ – Příprava ledních hokejistů Lokomotivy Česká Třebové je v plném proudu a její součástí je také několik přátelských zápasů. V jednom z nich se na domácím ledě českotřebovští hokejisté utkali s celkem HC Skuteč, který jasně přehráli výsledkem 10:1. V tomto přípravném utkání se utkaly dva týmy, které v nové sezóně budou hrát Krajskou ligu mužů.

Podle nového systému soutěže se však nemusí za celou sezónu vůbec potkat. Jedenáct družstev bylo rozděleno do tří skupin, dvě po čtyřech, jedna po třech týmech, z nichž vždy dva nejlepší budou hrát play off a zbylých pět skupin sehraje zápasy o udržení.

Lokomotiva Česká Třebová, která se ve své skupině utká s Chocní, Chrudimí a Závodní hokejovou Pardubice, je v plném proudu předsezónní přípravy. Přátelák se Skutčí byl prakticky od samého začátku v rukou domácích hráčů, a tak do poslední třetiny vstupovali českotřebovští v oranžových dresech za stavu 4:0. Ve třetí části přidali domácí ještě šest branek, hosté překonali gólmana jednou, a tak utkání skončilo 10:1.