ČESKÁ TŘEBOVÁ – Letošní ročník Městské hokejové ligy se chýlí ke konci. Na českotřebovském zimním stadionu se v takovém malém finále utkali třetí v tabulce Skala team a první Proplast Ústí nad Orlicí.

Krátce po úvodním buly se puku zhostil Skala team v bílých dresech a již v 21 vteřině se ujal vedení, jako první se na listinu střelců zapsal Oldřich Čevora.

Do konce prvního dějství již žádný gól nepadl a následující druhá třetina přinesla větší nápor Proplastu. Góly ale padaly až v poslední čtrnáctiminutovce. Na 2:0 zvyšoval Skala team druhým gólem Oldřicha Čevory a vzápětí již na 3:0, puk do brány protlačil Miroslav Resler. Hokejisté Proplastu se ale nevzdávali a brankou Tomáše Zavřela snížili na 3:1. Za Skala team se ještě trefili David Karpíšek a hattrick zkompletoval Oldřich Čevora. Zápas tak skončil 5:1.

Týmy čeká ještě jeden zápas a poté bude rozhodnuto o letošním vítězi první ligy CHL. Slavnostní vyhlášení výsledků „11. ročníku proběhne v pátek 24. března od 17:30 hodin na zimním stadionu.