ČESKÁ TŘEBOVÁ – HC Kohouti Česká Třebová tentokrát na svém ledě přivítali Moravskou Třebovou. Celek dvou mužstev z čela tabulky nadstavbové části Krajské hokejové ligy sliboval napínavou podívanou. V prvních dvou třetinách vidělo 548 diváků dva góly, každý na jedné straně.

Do třetího dějství vstoupili aktivněji českotřebovští v bílých dresech, hned v úvodu prověřil pozornost hostujícího gólmana Turka Patrik Stehno. Tři minuty a sedmnáct vteřin po začátku třetí třetiny fauloval hostující Aulehla domácího brankáře Nimmmerrichtera a vysloužil si dvě minuty. Oslabení hosté ustáli, krátce poté ale do brány dostal puk Tomáš Zadina. 2:1.

Na trestnou lavici se podíval i hostující Polák a následné početní výhody využil Marek Hemský, upravil tak na 3:1. Šest minut a padesát vteřin před koncem řádné hrací doby snížil na 3:2 Martin Aulehla. O minutu a půl později si dvě minuty na trestné lavici vysloužil Jan Kobza za faulování brankáře Kohoutů, Nimmerrichter ale podle mínění sudích pád přifilmoval a také obdržel dvě minuty. Hráči Moravské Třebové se stále snažili o vyrovnání a velkou šanci neproměnil Faltus. Vzápětí rozhodčí hru opět přerušili, tentokrát kvůli střetu Aulehly s domácím gólmanem. Sedmnáct vteřin před koncem zápasu pečetil na 4:2 gólem do prázdné brány Pavel Kavalír.

Do konce základní části zbývá Kohoutům odehrát dva zápasy. Ve středu 25. ledna zavítají do Chocně a v neděli 29. ledna přivítají na svém ledě soupeře z Hlinska.