ČESKÁ TŘEBOVÁ – Čtvrtfinálová série play-off Krajské hokejové ligy se na místní zimní stadion vrátila za stavu 1:1. Kohouti tentokrát využili výhodu domácího prostředí. Základ jejich vítězství v duelu s Hlinskem byl položen ve druhé třetině.

V prostřední části hry zápasu se domácí tým střelecky prosadil hned pětkrát. Na 3:0 zvýšil po samostatné akci Ladislav Jindřich. V dalším průběhu dvěma brankami dokončil hattrick Petr Vlček. Ještě před druhou sirénou se mezi střelce zapsal také Tomáš Zadina. Po dvou třetinách tak 559 diváků vidělo 6 branek v síti Hlinska.

Úvod závěrečné dvacetiminutovky přinesl sedmou branku, o kterou se postaral opět Petr Vlček, jehož bilance se zastavila na čtyřech přesných zásazích. Ve třetí třetině se prosadili také hosté. Konkrétně Aleš Pazdera, Robert Bláha a Jiří Plachý. Další branky ale přidali i domácí. Schopnost být ve správný čas na správném místě prokázal Ondřej Fousek a konečnou podobu dal výsledku Tomáš Markl. Česká Třebová porazila Hlinsko 9:3.

Pokud Kohouti uspějí na hřišti soupeře, postoupí mezi 4 nejlepší týmy soutěže. V opačném případě se série vrátí do České Třebové.