ČESKÁ TŘEBOVÁ – Krajská hokejová liga se přehoupla do vyřazovací části. Hned její první kolo proti sobě svedlo loňské finalisty. Na zimní stadion na Skalce přijelo mužstvo ze Světlé nad Sázavou. Po dvou třetinách utkání vedli domácí 3:2.

Závěrečná část duelu byla bohatá na góly. Ve 47. minutě zakončil akci Šimončiče a Hemského Jakub Fúzik. O minutu později měli hosté výhodu přesilové hry. Nejenže neskórovali, ale navíc inkasovali z hole Jaroslava Moučky, jemuž asistoval Hemský.

Šestý gól Kohoutů přišel v 55. minutě. Po přihrávce Křečana jej vstřelil Jakub Knytl. Když už se zdálo, že zápas je v podstatě rozhodnutý, vykřesali hosté v téže minutě naději brankou Jaroslava Doležala, kterému asistovali Kopecký a Kořinek. Na začátku 57. minuty snížil na 4:6 hostující Jan Kubát, bod za asistenci si připsal Kořínek.

V 58. minutě vybídl Křečan ke skórování Petra Vlčka, který zvýšil na 7:4. V čase 58:47 při hře čtyř proti čtyřem dal výsledku definitivní podobu domácí obránce Jan Škvor, kterého před brankou našel Jindřich.

Kohouti tak první zápas play-off vyhráli 8:4. Druhý souboj čtvrtfinálové série se bude hrát ve Světlé nad Sázavou. Do České Třebové se vyřazovací část Krajské hokejové ligy vrátí v neděli 11. února.