ČESKÁ TŘEBOVÁ – Českotřebovští hokejoví Kohouti mají za sebou dohrávku třetího kola Krajské ligy.  Soupeřem jím byla HC Ledeč nad Sázavou, která se tuto sezónu potýká se značnými problémy. Tomu odpovídal i stav po dvou třetinách 10:5.

Již po necelých dvou minutách třetí třetiny navýšili vedení domácí v modrobílém, když se prosadil Prachař. 11:5. Netrvalo dlouho a českotřebovští se opět mohli radovat, hattrick zkompletoval Hemský. Vzápětí svůj druhý gól v utkání vstřelil domácí Jindřich – 13:5. Dvěma zápisy na listinu střelců tohoto utkání se může pochlubit také Pejcha, který upravil již na 14:5. V čase 47:16 zvyšoval na 15:5 svým čtvrtým gólem Hemský. Následně ale rozhodčí krátce po sobě vyloučili Procházku a Pražáka a hosté tak hráli v pěti proti třem. Přesilovou hru Ledečtí využili, Hubert snížil na 15:6. Další příležitost k radosti domácím fanouškům dal ale o chvíli později Pirkl.

V závěru utkání přidal svůj pátý gól českotřebovský Hemský a za Ledeč nad Sázavou se prosadil Cíp. Konečné skóre – 17:7.

Další domácí zápas sehrají Kohouti v neděli 29. října, kdy přivítají HC Litomyšl.