ČESKÁ TŘEBOVÁ – V Krajské hokejové lize teklo Kohoutům do bot. V semifinálové sérii s Moravskou Třebovou prohrávali 1:2. Ve čtvrtém utkání tak museli odvracet pomyslný mečbol soupeře. Po první třetině se zdálo, že se jim tento úkol podaří splnit, vedli totiž 2:1.

Ve druhé třetině bylo k vidění několik šancí před oběma brankami. Nejvíce práce měly obrany při přesilových hrách soupeře. Druhá dvacetiminutovka ale branku nepřinesla. Změna skóre mohla přijít v 54. minutě. Gól hostí ale nebyl uznán.

O několik minut později přišly příležitosti hostujícího Schneidera a domácího Schejbala. Ani jeden z hráčů se však neprosadil. Gólovou radost si po Faltusově a Aulehlově asistenci vychutnal až Jan Kobza. Hosté tak v 57. minutě vyrovnali na 2:2.

Na začátku 59. minuty předal Fousek kotouč Schejbalovi, který svým důrazem připravil pozici pro Pavla Pelána. Domácí útočník s číslem 9 vrátil Kohoutům vedení.

Hosté si vzali oddechový čas a následně vsadili na hru bez brankáře. Do opuštěné svatyně Slovanu se trefil domácí Ladislav Jindřich, ale jeho gól nebyl uznán. Více branek už 612 diváků nevidělo, a tak si Česká Třebová po vítězství 3:2 vynutila pátý rozhodující duel. Ten se bude hrát v neděli 21. února v Moravské Třebové.