ČESKÁ TŘEBOVÁ – Los 18. kola Krajské hokejové ligy proti sobě svedl Českou Třebovou a Chotěboř. Zatímco Kohouti byli v tabulce čtvrtí, hostům patřilo první místo.

Po dvou třetinách zápasu vedli lvi z Vysočiny 4:2. Domácím se podařilo snížit v 41. minutě brankou Marka Hemského. Ten zužitkoval jak přesilovou hru, tak akci Škvora a Jaroslava Moučky.

V probíhající 43. minutě se většina ze čtyř stovek a čtyřiatřiceti diváků dočkala vyrovnání. Toho dosáhl Jakub Fúzik, jemuž asistovali Křečan s Jindřichem.

Zanedlouho se skóre mohlo měnit ve prospěch hostů, ale jejich branka nebyla uznána. V 54. minutě se domácí dostali do vedení. Brankář Nimmerrichter posunul kotouč k Hemskému. Ten vyslal do šance Jakuba Fúzika, který se nemýlil – 5:4.

Další průběh nabídl šance na obou stranách. S blížícím se koncem zápasu se Chotěboř rozhodla odvolat gólmana. Hosté nejenže neohrozili branku soupeře, ale dokonce inkasovali. 45 vteřin před koncem duelu hattrickem zpečetil vítězství Kohoutů Jakub Fúzik po asistenci Šejby a Jaroslava Moučky.

Česká Třebová porazila Chotěboř 6:4 a posunula se na třetí příčku v tabulce.