ČESKÁ TŘEBOVÁ – Ve třetím čtvrtfinálovém střetnutí přivítali českotřebovští Kohouti na svém ledě juniroský tým Havlíčkova Brodu. První třetina skončila vítězstvím hostů,  v dějství druhém domácí srovnali se svým soupeřem krok a do třetí třetiny týmy nastupovaly za stavu 2:2.

V úvodu třetího dějství začali z ostra hosté v červených dresech. V čase 42:07 je do vedení 2:3 poslal Tomáš Nguyen. Emoce na obou stranách začali pracovat a rozhodčí rozdávali první tresty. V následném oslabení se dokonce Kohoutům podařilo vypracovat si několik šancí a ohrozit bránu soupeře. V polovině třetí třetiny ale neudržel po faulu hostů nervy na uzdě Michael Schejbal a byl vyloučen na 5 minut, navrch obdržel osobní trest do konce utkání.

O chvíli později dostali hosté příležitost navýšit své vedení, kdy po faulu domácího Kavalíra nařídili sudí trestné střílení. Lukáš Vala ale proti Nimmerrichterovi úspěšný nebyl. Tři minuty a patnáct vteřin před koncem se prosadil domácí Patrik Stehno a bylo vyrovnáno. 3:3. V základní hrací době se o vítězi nerozhodlo a na řadu tak přišlo prodloužení, ve kterém si oba celky vypracovali příležitosti. Žádnou ale neproměnili a následovaly nájezdy, ve kterých se jediným úspěšným stal hostující Ondřej Hlídek. Stav čtvrtfinálové série tak hosté snížili na 2:1.

Další utkání sehrají oba celky ve středu 15. února v Havlíčkově Brodě.