ČESKÁ TŘEBOVÁ – Příprava českotřebovškých hokejových Kohoutů na novou sezónu Krajské hokejové ligy je v plném proudu! Jedním z dalších soupeřů jím byl tým HC Chrudim, po dvou třetinách vedli domácí 3:2.

První šanci v třetím dějství si vypracovali hosté v červených dresech, Kišš po Novákově nahrávce ale neskóroval. O chvíli později měl šanci změnit stav skóre domácí Zítka v modrobílém, kotouč svojí holí ale ideálně netrefil. Na druhé straně se mohl zapsat na listinu střelců chrudimský Hatluch a českotřebovský trenér Jindřich se následně rozhodl vzít si oddechový čas.

Necelé čtyři minuty před koncem utkání nahrál Lesák Vlčkovi a ten propálil hostujícího gólmana. 4:2. Netrvalo ani minutu a 271 diváků se mohlo opět radovat, k puku se dostal Zítka a zvýšil na 5:2.

Chrudimští ani za tohoto stavu nepřestali hrát a jejich snaha přinesla kýžený gól. Hudec snížil na konečných 5:3. V samotném závěru si ještě hosté vypracovali několik příležitostí.

Další přípravné utkání sehrají Kohouti doma 16. září, kdy vyzvou veteránskou reprezentaci České Republiky, jejíž součástí by měli být i dva vítězové olympijských her v Naganu.