ÚSTÍ NAD ORLICÍ – V Ústí nad Orlicí se od vybudování ledové plochy hraje turnaj v minihokeji Computer Shop Cup. Minihokej se hraje na menší ledové ploše se čtyřmi hráči na každé straně ve třech třetinách, kdy jedna má čistého času 11 minut. Hráči jsou za trest vyloučeni na 1 minutu.

Letošní ročník vyvrcholil finálovým zápasem dlouholetých místních rivalů Skala teamu, ve žlutém, a Krajánků v černém. Skóre po asistenci Miroslava Reslera otevřel Linhart. Ve druhé třetině zvýšil domácí Skala team na 2:0 po pěkné střele Smoly z poloviny ledové plochy. Vzápětí Michael Resler snížil za Krajánky na 2:1. Za další přibližně půl minutu vyrovnal Čevora. Další kanonádu Krajánků úspěšně zakončil Musil a ke konci třetiny Moravec. Konec druhé třetiny skončil 2:4. V poslední třetině dali dvě branky hráči Skaly. Nejprve Linhart na 3:4 a šest sekund před koncem zápasu vyrovnal Tadeáš Resler. Hned v úvodu následného prodloužení rozhodl Čevora. Krajánci tak Skala team porazili 4:5.

Poražený dostal pohár za druhé místo a vítěz větší za prvenství a putovní pohár, který do dalšího ročníku bude zdobit klubovnu. Třetí skončily Popeláři Libchavy, čtvrtí TJ Sokol Libchavy, pátí Legie Týniště a šestí Buldoci Velká Skrovnice.