ČESKÁ TŘEBOVÁ – Ve třetím kole nadstavbové části Krajské hokejové ligy přivítali českotřebovští Kohouti na svém stadionu Na Skalce tým nesoucí název HC Chrudim. Úvod utkání přinesl tři rychlé góly v síti domácích, do třetí třetiny ale již oba celky nastupovaly za stavu 2:3.

V úvodu třetí části byli aktivnější hosté, kteří si vypracovali několik menších příležitostí. Již v čase 43:47 se prosadil chrudimský Kalous a zajistil svému týmu dvoubrankový náskok. 2:4.

Sedmá minuta a desátá vteřina třetí třetiny přinesla další gólovou situaci. Novák nahrál Plchovi a ten se štěstím zvýšil na 2:5. .Ani s tří brankovým vedením hosté nepolevovali a domácí stále tahali za kratší konec.

V čase 57:42 byl navíc uložen osobní trest domácímu Fúzikovi za nesportovní chování a kapitán domácích si tak v závěrečných minutách již nezahrál. Vzápětí se chrudimští dokonce mohli dostat do čtyř brankového vedení. Vstřelený gól ale hlavní rozhodčí Radim Prchal neuznal, a utkání tak skončilo 2:5. Předvést svým fanouškům lepší výkon na domácím stadionu budou mít hokejoví Kohouti příležitost 10. ledna, kdy vyzvou HC Choceň.