ČESKÁ TŘEBOVÁ – V českotřebovské Kuželně v Kozlovské ulici se odehrál další zápas kuželkářské Interligy. Domácí hráči Lokomotivy tentokrát přivítali favorita celé soutěže – slovenský celek ŠK Železiarne Podbrezová.

Jako první se na české straně koulí chopili Martin Podzimek a Dalibor Ksandr, kterého od 91. hodu vystřídal Václav Kolář a na straně slovenské Martin Kozák a Daniel Tepša.

Následující desítky minut se do centra dění ve zcela zaplněné kuželně dostali Peter Nemček a Tomáš Pašiak, proti kterým stáli českotřebovští Radek Havran s Ondřejem Topičem.

Do poslední části utkání nastoupili za domácí Pavel Jiroušek a Jan Bína. V dresu Podbrezové se předvedli Erik Kuna a mistr světa Vilmoš Zavarko, který svůj výkon navíc okořenil překonáním rekordu kuželny. Podařilo se mu shodit rovných 695 kuželek.

Dohromady českotřebovští porazili 3634 kuželek, zatímco soupeři 3809 a mohli se tak radovat z vítězství. Po sedmnácti Interligových kolech jsou vyslanci Lokomotivy na třetím místě tabulky, slovenským hostům patří příčka první.