ČESKÁ TŘEBOVÁ – Hokejbalisté Lokomotivy Česká Třebová se v 8. kole první ligy skupiny Východ představili na domácím hřišti v lokalitě Benátky. Soupeřem jim byl tým Autoskla Pardubice „B“.

Vyrovnaný zápas s řadou brankových příležitostí rozhodly až nájezdy. Českotřebovská Lokomotiva byla před tímto zápasem na průběžné šesté příčce. Hráči Autoskla z města perníku byli o několik příček výše, takže se dal čekat pikantní souboj. Domácí hokejbalisté šli brzy po úvodním vhazování do vedení. V dalším průběhu první třetiny si vypracovali ještě několik slibných střeleckých příležitostí, ale brankář Pardubic byl proti. V prostřední části se podařilo hostům vyrovnat a vrátit se do hry. Ale byli to domácí hráči, kteří vsítili další branku a dostali se opět do vedení.

V posledním dějství se střelecky prosadili pouze hráči z Pardubic, a tak po základní hrací době skončil zápas nerozhodně 2:2. Bod navíc si po úspěšných trestných stříleních připsali hosté, když jediný nájezd proměnil nestárnoucí matador Mašík. TJ Lokomotiva Česká Třebová – HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice „B“ 2:3, po třetinách 1:0, 1:1 a 0:1.