ČESKÁ TŘEBOVÁ – Česká Třebová hostila na svém stadionu Pod Jelenicí v Krajském přeboru v kopané Třemošnici. Po prvním poločase byl stav 1:1, když se domácí  trefily do branky dvakrát. Jednou do té hostující zásluhou Zahálky a poté hostům pomohl vlastní brankou David.

Vyrovnaný zápas pokračoval druhým poločasem. Blízko k vedoucímu gólu měl z přímého kopu domácí Müller, jehož střelu hostující brankář Janda chytil. Vzápětí se do šance dostali hosté, když na domácího brankáře Bártu vystřelil Forman, který nebyl úspěšný. Nedlouho po té domácí Grepl přihrál Zahálkovi, který minul. Vyložených šancí bylo poskrovnu, obě dvě mužstva totiž bojovala s dalším soupeřem a tím byl velmi silný vítr. Zlom nastal až v 74. minutě, kdy se po čtyřech rozích zaradovali hosté. 110 diváků vidělo, jak Šindelář z rohu nacentroval do vápna Culkovy, který svou hlavičkou trefil Bártovu branku a stav byl  1:2. Ke konci zápasu měl domácí Urbanec možnost změnit skóre přímým kopem. Záměr střelce brankář Janda vystihl. Stejně jako za nedlouho Zahálka, který stejnou příležitost zahodil. Konečný stav zápasu 1:2.

Česká Třebová, které patří pátá pozice v průběžné tabulce krajského přeboru, jede v dalším zápase do Holic. Podzimní část zakončí 19. listopadu doma s Dolním Újezdem.