ČESKÁ TŘEBOVÁ – Fotbalisté České Třebové zaváhali v domácím utkání proti soupeři z Poličky, když remizovali 2:2. Dva ztracené body vyjadřují ztrátu, kterou má třebovský klub na třetí místo v tabulce Krajského přeboru.

Tři kola před koncem má sice FK příznivý los, ale musí spoléhat na zaváhání soupeře z Hlinska. Zápas přitom začal podle představ domácích. Už ve třetí minutě vedli 1:0. Jenže hned vzápětí hosté vyrovnali a stav 1:1 vydržel ještě do poloviny druhého poločasu. Oba týmy předváděly spíše podprůměrnou podívanou a diváci začali být rozčarovaní z narůstajících nepřesností. Ve druhém poločase došlo ke kuriózní situaci, protože se Poličce po několika střetech zranil brankář, kterého musel zastoupit řadový hráč.

Třebová této výhody nevyužila, naopak minutu po střídání se prosmýkl do úniku hostující hráč a Polička poprvé vedla 2:1. Do konce utkání zbývalo necelých dvacet pět minut a diváci už ani nevěřili ve vyrovnání. Za celý druhý poločas totiž domácí předvedli pouze několik šancí, které však končily velmi nepřesně. Ale nakonec se třebovští probudili a vzpomněli si na to, co měli nacvičené z tréninků. Po protiútoku se z levé strany snesl výborný centr do vápna, kde stál připravený Borek, který s přehledem vyrovnal. Necelá stovka diváků tak ulehčením vydechla. Trenér Sokol nebyl po zápase spokojen s předvedenou hrou, ale přesto doufá v konečnou třetí příčku i díky zmiňovanému příznivému losu. Třebovou totiž čeká Cerekvice, Litomyšl a Žamberk, proti kterému nastoupí hned příští kolo.