ČERNOVÍR – Když se řekne turnaj v malé kopané, hodně lidí napadne název Černovírská meruna. Tento turnaj se totiž může pochlubit dvacetiletou historií. Jubilejní ročník této akce sice neatakoval rekord zúčastněných týmů, ale na kvalitě hry to neponechalo žádnou stopu. Jako první se na hřiště vydal nedaleký tým z Hutvaldu, který v úvodním zápase nastoupil proti týmu s názvem Alko srajdy Olomouc.

Oranžový dres tohoto týmu oblékl také hlavní pořadatel turnaje Miroslav Nemšák. V turnaji, kde nastoupilo celkem šest týmů, se podle hracího systému utkal každý s každým. Všichni si tedy užili velkou zápasovou porci a sehrát patnáct utkání znamenalo konec turnaje v odpoledních hodinách. Na dodržování pravidel dohlížel rozhodčí, který utkání vedl podle speciálních regulí.

Na prvním místě nakonec skončil tým s názvem Kaštani, který měl impozantní skóre 22:1. Druzí se umístili hráči z Alko srajdy Olomouc a třetí bylo družstvo z Hutvaldu. Na dalších místech postupně skončili Urbani, domácí GUZ Černovír a Knedlíkov.