ÚSTÍ NAD ORLICÍ – Salónek Sport Music Klubu v Ústí nad Orlicí se stal dějištěm Valné hromady Okresního fotbalového svazu. Volba předsedy Okresního fotbalového svazu se stala hlavním bodem valné hromady, na který se sjelo dohromady 45 delegátů z celkových 46, neboť zástupce Dobříkova se nedostavil.

Prvním kandidátem, který měl možnost promluvit o svém programu na další volební období, byl stávající předseda svazu Michal Blaschke, jenž zastával funkci ve zkráceném období necelých dvou let. Protikandidátem se stal zástupce libchavského fotbalu Roman Žďárský, jenž také využil šance seznámit těsně před volbou delegáty se svými úmysly v případě, že by se stal novým předsedou svazu.

Samotná volba probíhala tajnou formou za zástěnou a po rychlém sečtení hlasů se stal staronovým předsedou Okresního fotbalového svazu Michal Blaschke poměrem 25:20i hlasům. Valná hromada dále pokračovala volbou členů výkonného výboru, před kterou několik kandidátů odstoupilo. Opět po tajné volbě se nakonec členy výboru stali kromě předsedy svazu Oldřich Skalický, Radovan Filip, Jiří Petran, Jaroslav Faltus, Zdeněk Šimek ml. a Miroslav Švihálek.