ČESKÁ TŘEBOVÁ – Souboj šestého týmu s osmým nabídl program 15. kola krajského přeboru. Na stadionu Pod Jelenicí se v derby utkali fotbalisté České Třebové a Litomyšle. První poločas střetnutí divákům branku nenabídl.

V úvodu druhého dějství byli nebezpečnější domácí, udeřilo však na druhé straně. V 66. minutě přišel protiútok hostí. Po faulu v pokutovém území se kopala penalta. Tu proměnil Zdeněk Dostál a hosté šli do vedení. Po centru ze standardní situace zamířil v 69. minutě přesně Petr Macháček, čímž zvýšil rozdíl ve skóre na dvě branky. Třebovským se naopak v koncovce nevedlo.

V 71. minutě jim chybělo i pověstné štěstí. Myšákova střela totiž skončila na tyči a následnou dorážku Peška stačil zablokovat obránce. V 78. minutě se svěřenci trenéra Sokola přece jen dokázali prosadit. Po závaru dotlačil míč do sítě Josef Kaláb. Následný tlak vyústil v nedovolený zákrok v šestnáctce hostí. Exekuce nařízeného pokutového kopu se ujal Lubomír Myšák a po třiaosmdesáti minutách hry bylo vyrovnáno. FK Česká Třebová remizoval s Jiskrou Lanškroun 2:2, po poločasu 0:0. Bodovou ztrátu se pokusí odčinit v dohrávce odloženého duelu s Poličkou.