ÚSTÍ NAD ORLICÍ – Fotbalisté TJ Jiskry sehráli poslední přípravné utkání před vstupem do české fotbalové ligy. Na svém hřišti tentokrát hostili FK Letohrad, kterému se podařilo dát v prvním poločase jeden gól.

Druhý poločas oba týmy zahájily několika nezdařenými míči. Poté slibně vyhlížela například akce domácího Slezáka ve žlutém. Ten však mířil vedle brány. Na prázdno pak vyšly také snahy letohradských. Nejprve se nepodařilo proměnit standardku a vniveč vyšla i akce ve velkém vápně. Kýžené vyrovnání domácích zařídil Marek Coufal. “Gól to byl náš klasickej ze standartní situace, já jsem tam zaběh za stopery a jenoduše jsem to tam uklidil,” popsal situaci autor gólu Marek Coufal.

Poté na obou stranách následovala řada nedotažených akcí. Ty se nesetkaly s patřičnou odezvou u spoluhráčů nebo nenašly svůj cíl, jako v případě střely domácího Langera. Asi deset minut před koncem pak začala sprška útoků Jiskry. Ty pramenily ze standardních situací. Následovala standardka v podání hostí, kterou odhlavičkoval domácí. Při závěrečném snažení se pak hostům nepodařilo prostřelit zeď. Stav utkání už zůstal nezměněn. 1:1.