ČESKÁ TŘEBOVÁ – V 11. kole krajského přeboru se na stadionu Pod Jelenicí utkaly týmy FK Česká Třebová a MFK Chrudim „B“. Nejzajímavější momenty prvního poločasu nabídla úvodní čtvrthodina, ve které jasně dominovalo domácí mužstvo. Nejprve Myšák nastřelil břevno, následně Pešek netrefil branku.

Skóre otevřel ve 13. minutě dobře postavený Daniel Rufer, který využil nedůslednosti v obraně hostí. Do šaten tak oba celky odcházely za stavu 1:0 pro domácí. Do druhého dějství vstupovali v růžovo-černém hrající domácí s úmyslem neinkasovat a pojistit své vedení další vstřelenou brankou. Hosté v bílém chtěli navázat na zlepšený výkon ze závěru první půle a pokusit se aktivní hrou zvrátit stav utkání. Další průběh střetnutí ovšem ukázal, že obě mužstva budou mít k dosažení svých cílů kromě soupeře i jiné překážky. S postupujícími minutami totiž hru stále více poznamenával těžký terén. I přesto si ale hráči dokázali vytvořit příležitosti k ohrožení branky. V domácím dresu byl hodně aktivní Pešek, ale skóre se mu zvýšit nepodařilo. Hosté se dlouho nemohli propracovat k žádné výraznější šanci. V jejich středu se totiž neobjevil žádný tahoun, který by dokázal své spoluhráče vyburcovat a pozvednout tak výkon celého mužstva, jehož kádr je tvořen talentovanými, avšak nezkušenými hráči. Zkušenosti ovšem nescházejí domácímu ostrostřelci Myšákovi. V 72. minutě mu však k dosažení branky chybělo několik kroků. Další ostřílený hráč v sestavě domácího celku, Rostislav Borek, se v 77. minutě postavil k zahrávání volného přímého kopu, který ale brankář hostí Leibelt dokázal zneškodnit. Hosté tak stále mohli živit naději na bodový zisk. V 82. minutě se dočkali. Odražený míč za záda bezmocného brankáře Křivky poslal Sebastien Langr, čímž uzavřel skóre zápasu. Úplný závěr duelu nabídl dva zajímavé momenty. V 84. minutě vychytal Myšáka gólman Leibelt a v 88 minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen střídající hráč hostí Tomáš Beneš. Ani jedna z událostí však konečný výsledek neovlivnila.

FK Česká Třebová tak remizovala s MFK Chrudim „B“ 1:1, po poločasu 1:0, a bodovou ztrátu se pokusí odčinit v příštím utkání na hřišti Poličky.