ČESKÁ TŘEBOVÁ – V rámci 3. kola krajského přeboru se na stadionu Pod Jelenicí utkali hráči domácího fotbalového klubu s mužstvem Sokola Dobříkov. Českotřebovští fotbalisté se ujali vedení ve 20. minutě proměněnou penaltou Myšáka, který tak potrestal faul hostí na pronikajícího Peška. O výsledku utkání se však rozhodlo až po změně stran.
Domácím hráčům v modrobílém se šlo do druhého dějství lépe. Svého soupeře v červeno-černé kombinaci totiž v dosavadním průběhu utkání přehrávali a jejich náskok nemusel být pouze jednogólový. První akce druhého poločasu naznačila, že by se scénář utkání nemusel měnit i nadále. Ve 47. minutě se totiž v brankové příležitosti objevil domácí kanonýr Myšák, jeho hlavička ale gólem neskončila. Následně zahrozili hosté a zápas dostal nový náboj. Po závaru v šestnáctce domácích doklepl míč do sítě střídající Zahradník. Hned po třech minutách pobytu na hřišti tak splatil trenérovu důvěru. Vyrovnání domácí tým zaskočilo. Bílo-modří se sice snažili, ale brzdila je celá řada nepřesností. Když už se propracovali ke střele, hostující obránci ji dokázali zablokovat. Gólový efekt nemělo ani Greplovo zakončení, ani Štěpánova hlavička. Hosté se v této fázi zápasu pozorně bránili a čekali na svou příležitost. Taktický plán hostujícího družstva došel svého naplnění v 72. minutě. Po sporné situaci v pokutovém území domácích se míč dostal až k neobsazenému Klapalovi a ten pohotově poslal hosty do vedení. Domácí však obrat v utkání nechtěli připustit. V 80. minutě se do míče opřel Pešek. Gólová radost domácích ale přišla až z následné akce. Ve skrumáži se nejlépe zorientoval Myšák a po dvaaosmdesáti minutách hry srovnal na 2:2.
Další gól už nepadl, navzdory vyložené příležitosti domácího Grepla z 86. minuty. Oba celky se tak rozešly smírně 2:2, po poločase 1:0.