LANŠKROUN – Los 7. kola Krajského fotbalového přeboru mužů nabídl mimo jiné i souboj nováčka přeboru Lanškrouna s Třemošnicí. Ani jeden z celků v první půli zařízení optimálně netrefil, a do šaten se tak šlo za stavu 0:0.

Úvodního výkopu do druhého poločasu se ujali domácí v zelených dresech, kteří byli v úvodních minutách také aktivnější. Do slibných šancí se několikrát dostal domácí Kolomý. Nejprve z voleje pálil mimo a o chvíli později již možná fanouškům Třemošnice skutečně zatrnulo. Nakonec se ale kopal pouze roh. Brankář hostujícího celku Janda se skutečně nenudil, ze střední vzdálenosti jeho pozornost zanedlouho prověřil opět Kolomý. Po několika neproměnných šancích se lanškrounští fanoušci přeci jenom dočkali. Po zahraném rohu v 57. minutě se hlavou prosadil Stasiowski.

Zhruba čtvrt hodiny po začátku druhé půle se k přímému kopu postavil třemošnický Mocanu. Zařízení ale netrefil. Střela se následně nepovedla ani Královi, jehož pokus se k brankáři téměř ani nedostal. Hosté do zdárného konce nedovedli ani svoji největší šanci druhého dějství. Šindelář nahrával do vápna, kde se snažil zakončit kapitán Vančura.

Po sedmi zápasech se Lanškroun nachází na druhém místě tabulky se šestnácti body a další zápas sehraje 30. září doma s Litomyšlí od 15:30.