ČESKÁ TŘEBOVÁ – Na úspěšný start do sezóny chtěli místní fotbalisté navázat v zápase druhého kola, kdy na domácí půdě hostili hráče Sokola Moravany. Po první půli a smolném vlastním gólu hostů vedla Česká Třebová 1:0.

Druhý poločas utkání zahájili aktivněji hosté, ale bez střeleckého úspěchu. Domácí mohli zahrozit z přímého volného kopu, zamířili však pouze do zdi. Další průběh přinesl převahu hostujícího celku, protože českotřebovská jedenáctka byla v útlumu.

Největší příležitost Moravan měl Lukáš Veselý, který se v 70. minutě pokusil střelou z úhlu překvapit novou posilu v brance domácích Jana Saňáka.

Další minuty nabídly střelecké pokusy na obou stranách, ale žádnou gólovou radost. Nebezpečně vypadala situace z 80. minuty, kdy další nový hráč v kádru České Třebové Jiří Hašek pronikl do šestnáctky, jeho přihrávka se však minula s náběhem spoluhráčů. Domácí se dočkali až v 90. minutě, kdy střídající Libor Pešek potrestal zaváhání hostující obrany.

Česká Třebová nakonec v utkání dvou rozdílných poločasů Moravany porazila 2:0 a po dvou odehraných kolech je s šesti body na třetím místě tabulky.