ÚSTÍ NAD ORLICÍ – Fotbalisté orlickoústecké Jiskry na svém hřišti tentokrát přivítali Přední Kopaninu. Souboj domácího týmu, prvního v tabulce a předposledních hostů nabídl v první pětačtyřiceti minutovce tři góly domácích a jeden hostů.

K výkopu do druhého poločasu se postavili hráči Přední Kopaniny, následující úvodní minuty druhého dějství 320 divákům moc příležitostí nenabídly. Za stavu 3:1 se ani jeden z týmů do útoků příliš nehrnul a gólmani tak příliš práce neměli. V 64. minutě sáhl orlickoústecký trenér ke střídání a na hřiště poslal Michala Kuklu. První větší šance přišla o chvíli později, na domácího brankáře Krátkého vypálil Pešír.

V 76. minutě vybídl přihrávkou kapitán Vaňous Kuklu a ten po dvanácti minutách na hrací ploše skóroval 4:1. Pro hosty nepříznivý stav zápasu mohl upravit po centru Flakse Vik, ten ale bránu minul. Trenér domácích sáhl k dalšímu střídání, tentokrát na hřiště přišel Vojtěch Heger, kterému stačila pouhá minuta a na listinu střelců tohoto utkání se zapsal i on. 5:1.

V samém závěru se ještě do vyložené šance dostal Vik, gólem ale tato akce neskončila. Utkání tak skončilo 5:1.

Po devatenáctém kole jsou orlickoústečtí v tabulce na prvním místě s náskokem šesti bodů. Přední Kopanině patří předposlední, patnácté místo.