ÚSTÍ NAD ORLICÍ – V hylvátském pivovaru se uskutečnil Vánoční koncert zpěváka Janka Ledeckého. Diváci ve vyprodaném sálu slyšeli jak staré osvědčené hity, tak písně nové.

Koncert byl rozdělen na dvě poloviny, přičemž v té první zazněly staré hity. “Mě se dělá ten playlist strašně snadno, protože naštěstí těch písniček, který uměj všichni nazpaměť je docela dost, takže se ta dramaturgie dá vystavět vždycky tak, že se  dá zařadit nějako nový věci, který chtěj lidi taky slyšet a potom ty starý,” řekl Janek Ledecký.

V druhé části mohli diváci již nasát vánoční atmosféru. Zajímavostí koncertu v Ústí nad Orlici bylo vystoupení dětského pěveckého sboru Čtyřlístek ze Základní umělecké školy Jaroslava Kociana.

Z vánočních koncertů v hylvátském pivovaru by se mohla stát tradice. “Vánoční koncerty by se měly u nás v pivovaru konat tradičně. Janek Ledecký, koncert Janka Ledeckýho je prvním zahajovacím koncertem a chtěli bychom vždy před vánocemi ten druhý Advent, druhou Adventní sobotu bychom chtěli pořádat jeden významnější koncert pro občany našeho města,” řekl Tomáš Teplý.

Koncert Janka Ledeckého v Ústí nad Orlicí byl jednou z mnoha zastávek na jeho Vánočním turné, které končí 23. prosince.