ČESKÁ TŘEBOVÁ – Ringova škola života a sexu, tak zněl název první české ,,stand up comedy“, která se odehrála v českotřebovském Kulturním centru. V představení Františka Ringo Čecha, kde byl slyšet smích od začátku do konce, hrají pouze tři herci. Dvouhodinový program přilákal nemalé množství diváků, kteří postupně zaplnili sál Kulturního centra.

V první části české „stand up comedy“ se na jevišti představil sám autor, který osvětlil princip celého pořadu. Základem byla komunikace autora s diváky, kdy František Ringo Čech vyprávěl dlouhé příběhy, na něž navazovaly vtipy na dané téma programu. Aby se divák nenudil, napsal k tomu scénky pro tři herce. Ti zahráli příběhy přímo ze života, protože, jak už název napovídal, i tyto příběhy byly o sexu a vším co k němu náleží. Hned první scéna s novomanželským párem naznačovala, že se nikdo nudit nebude. Atmosféra byla uvolněná, což ocenili i samotní herci. V pozadí výkony sledoval František Ringo Čech, který ve chvíli, když zjistil, že se divák nudí či ztrácí zájem, vstoupil do scény a upozornil herce. Ti museli svůj výkon okořenit tak, aby se divák opět smál.

Programem zazněly i písničky, které autor představení složil. Šuby duby Amerika či Švihák lázeňský rozezněly Kulturní centrum. Smích od začátku do konce dokazoval, že se lidé bavili. Obohaceni o nevšední zážitek spolu s upřímným a spontánním úsměvem na tvářích odcházeli domů.