ČESKÁ TŘEBOVÁ – Fotbalový stadion Pod Jelenicí hostil další zápas Krajského fotbalového přeboru.  Domácí Česká Třebová se tentokrát utkala s Holicemi. Stovka diváků viděla v prvním poločase pouze jeden gól. Míč ze své brány lovil hostující gólman.

Krátce po úvodním výkopu domácích se k zakončení dostal Zahálka, hlavičkoval ale pouze mimo. Hosté se do vápna domácích dostávali prakticky pouze při zahrávání rohových kopů, ani to však k většímu ohrožení branky nevedlo. Domácí, kteří drželi jednobrankové vedení, stále hrozili, Urbanec se v 57. minutě na listinu gólových střelců ale nezapsal. Vzápětí muset zpozornět domácí gólman Bárta, když Hanč centroval do šestnactky.

Polovina druhého poločasu přinesla “gólovku”, českotřebovský Hašek ale trefil pouze konstrukci Navrátilovi brány. O chvíli později se domácí mohli radovat, tentokrát byl Hašek již úspěšný a zvýšil na 2:0. 76. minuta přinesla další spolupráci domácích útočníků, na jejíž konci byl Vondra. 3:0. V posledních minutách mohli ještě domácí zvýšit na 4:0, Ezr ale Jankeleho přihrávku využít nedokázal a zanedlouho rozhodčí Lukes utkání ukončil. Další zápas sehraje FK Česká Třebová opět doma a to 10. června od 17 hod., kdy přivítá Libišany.