ČESKÁ TŘEBOVÁ – 26. kolo krajského fotbalového přeboru nabídlo mimo jiné také souboj České Třebové a Chocně. Stovka diváků na stadionu Pod Jelenicí viděla v první polovině utkání dva góly domácích a jeden hostů.

Výkopu do druhého dějství se ujali Chocenští v modrých dresech, kteří se k zakončení dostali hned v úvodu. Sršeň ale mířil mimo bránu. Poté ale už herně dominovali hráči domácí a vypracovali si několik menších příležitostí. Dostat míč za záda soupeřova gólmana se nepodařilo ani Bohunkovi, jeho volej mířil nad. V 68. minutě odpískal sudí Braun faul choceňských, což ale hostující trenér Dvořák nesl dosti nelibě a po chvíli byl choceňský trenér vykázán na tribunu.

Herní převaha domácích poté pokračovala, po jednom z mnoha rohů, které zahrávali, se dostali k míči nadvakrát, ani to ale nestačilo. Na druhé straně měl velkou příležitost Sršeň, jeho pokus o změnu skóre ale skončil mimo konstrukci domácí brány. Devět minut před koncem řádné hrací doby zahrávali hosté rohový kop, po kterém se k zakončení dostal Hanus – a nemýlil se 2:2.

O pouhou minutu později si Českotřebovští obránci nepohlídali Michala Sršně a ten dokonal obrat. 2:3.

Domácí měli ještě velkou šanci na vyrovnání, Grepl ale pálil pouze nad bránu a hosté tak zvítězili 2:3.

Získat další body do tabulky bude mít v tuto chvíli šestá Česká Třebová v  neděli 28. května na hřišti Třemošnice.