ÚSTÍ NAD ORLICÍ – Na umělé trávě v Ústí nad Orlicí sehráli českotřebovští fotbalisté další přípravné utkání. V prvním poločase hráli se soupeřem z Boskovic vyrovnanou partii, která skončila smírným výsledkem 1:1.

V úvodu druhého poločasu přípravného střetnutí bylo na obou stranách šancí pomálu. Stav utkání se změnil až později, z gólu na 2:1 se radovali hosté v modrých dresech. (30:21) Pořekadlo nedáš, dostaneš, se naplnilo zhruba 10 minut před koncem zápasu, Českotřebovští svoji brankovou příležitost promarnili a hráči Boskovic vzápětí trestali. 3:1.

Žádný gól, ale již nepadl, i když v závěru utkání měli ještě hosté šanci navýšit své vedení. “Já moc spokojenej nejsem, protože jsem měl spousta nemocnejch kluků a nehráli jsme jako v základní sestavě nebo v takovej sestavě, která by se měla rýsovat pro mistrovský utkání, takže z tohohle to pro mě dneska malinko ztrácelo smysl,” řekl trenér FK Česká Třebová Petr Pražák

Českotřebovský trenér Petr Pražák bude moci v jarní části sezóny počítat s novými i staronovými hráči. Posílit tým by měl Josef Vondra ze Sloupnice a vrátit z hostování v Pardubicích by se měl Ondřej Jankele a z Chrudimi Lukáš Sejkora.

V sobotu 4. března sehrají fotbalisté České Třebové poslední přípravný duel v Hradci Králové. První letošní mistrovské utkání sehrají v sobotu 11. března doma s Poličkou ve 14:00.