ČESKÁ TŘEBOVÁ – V České Třebové se konalo další utkání kuželkářské první ligy žen. Proti sobě se ve čtrnáctém kole postavily domácí hráčky TJ Lokomotivy a Rokycan. V minulém kole dosáhly českotřebovské ženy jasného vítězství, které chtěly zopakovat i v tomto zápase.

Domácí hráčky v červených dresech nastoupily do utkání s odhodláním, byť do hry vstupovaly z posledního místa průběžné tabulky. V první části se na dráhu postavily domácí Kaucká a Pekařová proti hostující Findejsové a Fürstové. Tato čtveřice předvedla vyrovnanou hru. Domácím se v první části podařilo získat dva body za dráhy a shodit o čtyřicet čtyři kuželek více.

Ve druhé části se stav hry změnil. Rokycanským hráčkám se podařilo dorovnat body. Průběh utkání tak byl vyrovnaný. O jeho výsledku rozhodla až poslední čtveřice.

Domácí hráčky Jánová a Johnová v poslední části hry vybojovaly další dva body za dráhy. Po sečtení všech bodů za dráhy a celkový výkon zvítězily 6:2. Nejproduktivnější hráčkou domácích byla Ludmila Johnová, které se podařilo shodit 583 kuželek, u hostujících pak Pytlíková s 579 kuželkami.