ÚSTÍ NAD ORLICÍ –  Fotbalové pažity v těchto dnech pokrývá i desítky centimetrů vysoká vrstva sněhu. Jednou z mála možností, jak se připravit na druhou část sezóny je využití umělých trávníků. Na tom v Ústí nad Orlicí zahájila přípravu domácí Jiskra s mužstvem z České Třebové.

První poločas domácí své soupeře z České Třebové přehráli v poměru 2:1.  V druhém dějství si více šancí vypracovali hráči České Třebové a vyrovnali na 2:2, smírným výsledkem zápas také skončil.

Otázkou je, s jakými kádry se oba týmy vydají do jarních bojů. “Ty změny budou úplně minimální, já věřím, že se nám podaří udržet to, co se nám povedlo na podzim a myslím si, že s největší pravděpodobností nikdo nepřijde,” řekl trenér TJ Jiskra Ústí nad Orlicí Vladimír Chudý. ”Máme určitě nějaký hráče na zkoušku, určitě o ně stojíme, uvidíme, jak se všechno vyvine. Zhruba nějaký 4 hráči by měli bejt,” sdělil OIK TV trenér FK Česká Třebová Petr Pražák

Po podzimní části vede Jiskra Ústí nad Orlicí tabulku Divize C, Česká Třebová se v krajském přeboru nachází na sedmé pozici. Divizní Jiskra se do bojů o první místo v tabulce vydá 11. března v Kratonohách a  Českotřebovští sehrají svůj první zápas jarní části v neděli 12. března doma s Poličkou.