ÚSTÍ NAD ORLICÍ – Na programu 11. kola Divize C byl i zápas fotbalistů z Ústí nad Orlicí s mužstvem z Náchoda. V prvním poločase se domácí dvakrát prosadili a do druhé poloviny zápasu vstupovali s pohodlným náskokem.

Domácí v bílem soupeře k míči příliš nepouštěli. Hned v úvodu druhého dějství spálil tutovku Lukáš Smejkal, který ale o chvíli později v 56. minutě byl již úspěšný a fotbalisté Jiskry zvýšili na tři nula. O čtyři minuty později si šanci vypracoval i náchodský Chládek.  61. minuta přinesla spolupráci Vaňouse a Součka, který ale trefil pouze tyč hostujícího gólmana Baláže. O minutu později se pokusil náchodský Filip Chládek vývoj utkání zvrátit, ale neúspěšně. V sedmdesáté minutě se směrem k brance hostů vydal kapitán Jiskry Zdeněk Vaňous a navýšil vedení na 4:0.

Domácí brankář Krátký moc práce v tomto zápase neměl a jeho pozornost výjimečně prověřil z přímého kopu Malý. 288 diváků, kteří se přišli podívat vzápětí vidělo střelu Martina Opiny do tyče soupeřovi brány, která ale tentokrát skončila v síti.

Fotbalisté Náchoda se přeci jenom čestného gólu dočkali. Dvě minuty před koncem řádné hrací doby skóroval Jimmy Peremene Gidion a snížil na 5:1.

O minutu později Richard Ráb upravil výsledek zápasu na konečných 6:1.

Po jedenácti zápasech fotbalisté Jiskry Ústí nad Orlicí vedou tabulku Divize C o dva body před Vysokým Mýtem a získat další body budou mít příležitost v 29. října v Kutné Hoře.