ČESKÁ TŘEBOVÁ – Poslední kolo fotbalového krajského přeboru na stadionu Pod Jelenicí nabídlo zápas domácí České Třebové, která se nachází ve středu tabulky a čtrnáctého Lanškrouna. Tři body tak potřeboval získat zejména hostující celek.

Výkopu do druhého poločasu za stavu 1:0 pro domácí se ujali hráči hostujícího Lanškrouna v červených dresech. Domácí fotbalisté oblékli bílomodrou kombinaci.

V prvních minutách druhého poločasu dominovali českotřebovští fotbalisté. Emoce zvířil zejména faul hostujícího Jana Karlíka v 62. minutě, po kterém rozhodčí Havránek ukázal na značku pokutového  kopu. Nelehkého úkolu se ujal Martin Hašek a s přehledem zvýšil skóre na 2:0.

Hosté si od 70. minuty vypracovali několik akcí a začali tlačit soupeře. V 75. minutě domácí obránci poslali k zemi hostujícího kapitána na hranici pokutového území, rozhodčí ale do píšťalky nefoukl. Svou snahu zúročili hosté až v 78. minutě, kdy po nepřehledné situaci  míč dostal do sítě  Zdeněk Lechnýř. Stav zápasu 2:1. Lanškroun musel ve snaze vyrovnat skóre zápasu více otevřít hru.

V 90. minutě po rychlé souhře domácích umístil Jakub Nešický míč do branky a zvýšil na konečných 3:1.