ČESKÁ TŘEBOVÁ – Poprvé v tomto roce se po vánoční přestávce sešly kuželkářky v první lize žen, aby změřily své síly. Los určil, že Českotřebovačky ve 13. kole budou na své dráze v Kozlovské ulici hostit hráčky z Valašského Meziřící. Před zápasem byly domácí v průběžné tabulce na pátém a hosté na sedmém místě. “Valašské Meziřící je určitě dobré družstvo, takže se nedá říci, že by měl někdo větší pravděpodobnost vyhrát. Protože zvlášť v této naší soutěži člověk nikdy neví, co se stane, že poslední porazí prvního. Jako možné je všechno. Takže samozřejmě bychom chtěly vyhrát,” řekl pro OIK TV hráčka TJ Lokomotiva Česká Třebová Ludmila Johnová.

Domácí nastoupily v sestavě: Lucie Kaucká, Klára Pekařová, Kamila Šmerdová, Kateřina Kolářová, Ludmila Johnová a Monika Wajsarová. V první třetině domácím pomohla k bodu teprve juniorka Klára Pekařová, která shodila 556. V dalších soubojích ještě bodovaly Kamila Šmerdová a Ludmila Johnová.

Soupeřky z Valašského Meziříčí byly stále vyrovnaným soupeřem. Za ně bodovaly Barbora Vašátková, Jana Navláčilová a Markéta Jandíková. Ta také celé utkání rozhodla. Porazila 173 kuželek na 113 Moniky Wajsarové a rozhodla tak celkově 603 poraženými kuželkami celé utkání. Zároveň to byla i  jediná šestistovka celého 13. kola.

TJ Lokomotiva Česká Třebová – TJ Valašské Meziřící 3:5. Oba týmy si vyměnily místa v v průběžné tabulce, když domácí Lokomotiva klesla na sedmé a hostující Valašské Meziříčí naopak stouplo na páté místo. V dalším kole jedou Českotřebovačky bojovat s lídrem první ligy do Náchoda.