ČESKÁ TŘEBOVÁ – Krasobruslařský klub Česká Třebová letošní sezonu zaměřil na přípravu Velké dětské lední revue a s tímto programem se 16. ledna 2015 poprvé představil v představení pro školy a školky nejdříve na domácím ledě. Desátá hodina pátečního rána vše odstartovala. Slova se ujala Šárka Prossová a s aktivní spolupráci malých diváků provázela celým programem, který se skládal ze 14 vystoupení rozdělených do ročních období. Sólové, ale hlavně skupinové jízdy se nesly v duchu pohádek, ve kterých se postupně představili téměř všichni bruslaři našeho klubu a spolu s nimi i obě trenérky. Kromě pohádek pak léto patřilo filmovým písničkám z Rebelů a Pomády.

Na českotřebovský stadion dorazily děti ze ZŠ Libchavy, ZŠ Kerhartice, MŠ Libchavy, MŠ U Stadionu a Habrmanova. Bezprostřední potlesk i radost v dětských očích byl pro všechny zúčastněné tou nejlepší odměnou.

Cyklus ledních revue v rámci programů pro školy a školky pokračuje zastávkou v Litomyšli a Lanškrouně a vyvrcholí 7.2.2015 opět v České Třebové představením pro veřejnost.

Edita Šabatová