ČESKÁ TŘEBOVÁ – Rok 1992 má v datu zahájení činnosti KABELOVÁ TELEVIZE CZ, majitel kabelových rozvodů v České Třebové. Na pracovních seminářích si to připomněla se starosty, podnikateli i členy Asociace kabelových televizí.

Program zahrnoval téma historie vzniku společnosti i její další cíle a plány. Jen hosté byli pokaždé jiní. Také se vedly různé diskuse, např. o vzájemné podpoře a nových formách spolupráce v místech, kde kabelovka se svými rozvody působí. Účastníky všech seminářů kabelovka také pozvala do svého nového datového centra Elbrus.

Prohlídka se vždy konala s odborným výkladem venku a uvnitř poté, co speciální zařízení všechny jednotně hygienicky obulo. Abonenty kabelová televize pozvala na společenský večer s malou exkurzí do budoucnosti. Velký sál Kulturního centra zaplnili do posledního místečka. Seznámili se s historií, zhlédli vzpomínkový film, vyzkoušeli  3D promítání a dostali dárek v podobě záznamu operety Polská krev se známými českými herci. Ve stylu jubilea bylo představení 20 let staré. Do dalšího dvacetiletí vstupuje českotřebovská firma s rozšířenou programovou nabídkou o východočeskou televizi V1, pražskou Metropol TV a Spektrum HD.