ČESKÁ TŘEBOVÁ – V 9. kole krajského přeboru ve fotbale hostil domácí fotbalový klub z Třebové hráče Sokola Živanice. Zápas začal velmi svižně. Už ve čtvrté minutě se po samostatném průniku prosadil domácí Pešek. Pět minut nato však odpověděli hosté brankou Vajera po centru ze standardní situace. To však zdaleka nebylo vše z prvního poločasu. Po vzájemných neshodách domácí Grepl oplácel hostujícímu hráči a uviděl za zákrok červenou kartu. Paradoxně hostům početní převaha příliš nepomohla, naopak po vzrůstajícím tlaku se Třebovští dočkali vedení podruhé v zápase, tentokrát 2:1. V nastaveném čase se trefil domácí Myšák po dobře zahrané standardní situaci.

Do druhého poločasu vlétli hosté s větším úsilím, a na prvních deset minut nutili soupeře k pouhému bránění. Střelecké pokusy však byly bezzubé. Buď je pochytal brankář Křivka, anebo netrefili bránu. Po úvodních deseti minutách začal opět vzrůstat tlak domácích, když vycítili šanci v chybách soupeře. Po několika brejcích došlo k faulu ve střední vzdálenosti. Nágl si v 68. minutě postavil míč a pěkným centrem jej posadil na hlavu Myšákovi, který nedal hostujícímu brankáři šanci. Po inkasovaném gólu se hostům zcela zhroutila do té doby úspěšná hra, navíc v důsledku nervozity přibývalo žlutých karet. Deset minut po inkasovaném gólu Mocanu zezadu fauloval hráče domácích bez míče. Rozhodčí neváhal a vyrovnal počet hráčů na hřišti. Vyrovnání sil paradoxně více prospělo hře hostů, kteří opět získali větší přesnost pro své přihrávky, avšak na větší šance už nezbyl čas. Do konce poločasu se Živanicím nepodařilo ani snížit. Hráči a realizační tým hostů byli zápasem natolik frustrováni, že odmítli udělat rozhovor.

Česká Třebová se tak posunula na třetí místo za Vysoké Mýto a Hlinsko. Právě s Hlinskem bude Třebová hrát o druhé místo v příštím kole.